Вітаю!

Всім привіт! Вітаю Вас у своєму блозі для справжніх Жінок!

«Таких блогів у Всесвітній мережі вже занадто багато» подумаєте Ви і… будете праві! Тема жіночої краси, стилю та розвитку внутрішнього світу завжди популярна і має своїх читачів. У своєму блозі я спробую віднайти формулу ідеальної жінки! І не сперечайтеся, ідеальною можна бути – для свого чоловіка, для своїх дітей, для своїх прихильників та друзів!

Ідеал – це поняття перш за все, філософське, тому і відноситися до розкриття цієї теми я спробую також по-філософськи!

Тож, запрошую до світу справжніх ІДЕАЛЬНИХ Жінок

18.01.2014

Лазня для краси

   У періоди, коли наближаються водохресні морози особливо актуальними стають походи в сауну і лазню. Але лазня, як відомо, може послужити не тільки зігріваючим засобом, але й поліпшити стан шкіри і волосся.

   У процесі прийому банних процедур в організмі починаються позитивні зміни на краще. Активізується обмін речовин, в результаті якого виводяться шлаки і токсини; пори тіла прочищаються і видаляються омертвілі клітини шкіри.

   Гарячий пар допомагає поліпшити функції сальних залоз, в результаті чого підвищується пружність шкіри, поліпшуються її фізіологічні властивості.  Також, лазня допомагає нам позбутися такої неестетично апельсинової кірки на стегнах.



   І кілька порад тим, хто планує відвідати лазню:

   Перед тим як йти в сауну, необхідно випити близько чотирьох склянок води, а якщо ви вживали їжу, то варто почекати 1-2 години.
  Не варто з собою в лазню надягати різні аксесуари, так як вони сильно нагріваються і можна отримати опік.

  Є правило верхньої та нижньої лавки. Тепло піднімається вгору, необхідно поступово переміщатися від нижніх до верхніх лавок.
  Для того щоб шкіра після лазні була шовковистою, її потрібно попередньо очистити за допомогою скрабу. Можна скористатися кавовою гущею або медом з сіллю.


   Перед безпосереднім пропарюванням необхідно розігрітися за допомогою гарячого чаю та гарячої ванни для ніг.

   Перед заходом в парну необхідно прийняти теплий душ без мила. Мило змиває з тіла жир, який захищає шкіру від пересихання. Не слід мочити голову, так як з мокрою головою в парній можна отримати тепловий удар.

   Потрібно вживати багато рідини. Потіючи, організм людина втрачає багато води. Найкраще підійде трав'яний чай або сік. Ні в якому разі не можна приймати алкоголь!
   При сухій шкірі тіла потрібно бути обережними: перед тим як відвідати лазню не використовувати мило та інші засоби; не змивати природний захисний шар шкіри.


   Закінчувати лазневі процедури необхідно за допомогою прохолодної води. І вже можна вимити і волосся з шампунем, прийняти душ, важливо після цього пом'якшити шкіру кремом або ж використовувати для пом'якшення лосьйон.
   Одягатися рекомендується тільки лише після того, як тіло людини повністю охолоне.


Теплих усім морозів ;)


Комментариев нет:

Отправить комментарий