Вітаю!

Всім привіт! Вітаю Вас у своєму блозі для справжніх Жінок!

«Таких блогів у Всесвітній мережі вже занадто багато» подумаєте Ви і… будете праві! Тема жіночої краси, стилю та розвитку внутрішнього світу завжди популярна і має своїх читачів. У своєму блозі я спробую віднайти формулу ідеальної жінки! І не сперечайтеся, ідеальною можна бути – для свого чоловіка, для своїх дітей, для своїх прихильників та друзів!

Ідеал – це поняття перш за все, філософське, тому і відноситися до розкриття цієї теми я спробую також по-філософськи!

Тож, запрошую до світу справжніх ІДЕАЛЬНИХ Жінок

06.01.2014

Корисний січень: що цікавого можна робити в перший місяць року




   Новий рік вже зустріли, плаття шампанським облили, бажання загадали, залишки салату «Олів’є» віддали дворовим собакам… Магічне та чарівне свято закінчилося, а попереду ще цілий цікавий місяць.


   Чим цікавий та корисний може бути другий місяць зими, та перший рік року?! Окрім того, що можна продовжувати святкувати без зупину і Різдво, і Старий Новий Рік і Водохреща, можна зробити багато корисних справ. Наприклад:



 Спланувати весь свій рік.

   Існує думка, що успіх на 80% залежить від якісного планування і лише на 20 % від роботи. Тому, можливо весь січень варто присвятити саме якісному плануванню усіх інших місяців року?! Приділити максимум уваги своєму успішному року! Дати відповідь самій собі на запитання: які саме проекти реалізувати на роботі, тякі нові напрямки занять віднайти для дитини, визначити список місць, в яких хотілося б побувати. Всі ці плани психологи рекомендують візуалізувати: зробити плакат із колажем своїх бажань на рік і повісити на видноті!




Приготуватися до Дня Святого Валентина

   Замість того, щоб у великому поспіху та суєті бігати 13 лютого в пошуках подарунку своїй коханій людині, краще спланувати його заздалегідь. Наприклад придбати техніку за різдвяними знижками (це порада для тих, у кого міцна сила волі дотерпіти місяць і не подарувати подарунок раніше). Також можна замовити подарунок в Інтернет-магазині різних цікавинок з іншої країни або континенту. Таким чином подарунок стане ексклюзивним, а не ширвжитком із сусіднього магазину. Також можна звернутися до майстрів для виготовлення унікального подарунку хендмейд, і вам його виконають спокійно і в терміни, без передсвяткової «запари». Один із варіантів подарунку – піти на кулінарні курси, щоб на день закоханих влаштувати незабутню романтичну вечерю.




Підготувати себе до весни.

   До найулюбленішої пори року, коли дівчата «роздягаються» - рівнесенько два місяця. А з першими весняними днями хочеться сяяти яскравіше за сонечко. До такого сяяння необхідно готуватися.

   Скинути наїдені кілограми за свята допоможе правильно розрахована програма схуднення та підтягнення тіла. Якщо спланувати її на 2-4 місяці то зміни пройдуть без різкого стресу для організму.



   Не менш важливу роль для яскравого вигляду грає сяюча шкіра обличчя та здоровий вигляд волосся. На останні місяці зими разом із косметологом можна спланувати всі необхідні процедури, щоб розкутавшись із хутрових ворітників поразити усіх своєю красою!




   Це далеко не весь список, яким можна наповнити свій особистий корисний січень.


   Можна придбати путівку на літо за низькою ціною, відкрити депозит на зручних умовах, придбати скарбничку для збирання коштів на святкування наступного нового року, записатися на курси з малювання або придбати річний абонемент у фітнес-клуб…




Плануйте та реалізовуйте!
Із прийдешніми святами та корисного усім січня!!!


Комментариев нет:

Отправить комментарий