Вітаю!

Всім привіт! Вітаю Вас у своєму блозі для справжніх Жінок!

«Таких блогів у Всесвітній мережі вже занадто багато» подумаєте Ви і… будете праві! Тема жіночої краси, стилю та розвитку внутрішнього світу завжди популярна і має своїх читачів. У своєму блозі я спробую віднайти формулу ідеальної жінки! І не сперечайтеся, ідеальною можна бути – для свого чоловіка, для своїх дітей, для своїх прихильників та друзів!

Ідеал – це поняття перш за все, філософське, тому і відноситися до розкриття цієї теми я спробую також по-філософськи!

Тож, запрошую до світу справжніх ІДЕАЛЬНИХ Жінок

30.12.2013

Новорічний настрій: народити, створити, віднайти!




   Новий рік все ближче й ближче, а святкового настрою все ще й досі немає?! Можна спробувати декілька кроків на шляху до його створення:



Сходити на шопінг в будь-який торгово-розважальний центр. 
   Різдвяні прикраси, святкові знижки, аніматори в костюмах новорічних персонажів, продавці-консультанти в шапках дідів морозів, звідусіль з палаючими очима бігають покупці, які в останні дні скуповують подарунки! Можливо така суєта втомить, але все ж таки точно нагадає про те, що 1 січня вже дуже близько!



Встановити святковий гаджет на телефон або ПК. 
   Танцюючі сніжинки на робочому стіл, або заліплені снігом замітки хоча б на невеликий відсоток компенсують відсутність снігу за вікном. Також можна сформувати плей-лист із новорічних пісень і прослуховувати протягом дня.



Прикрасити робоче місце. 
 Річні звіти, зведення балансів, систематизація папок, підведення підсумків… аж ніяк не новорічна тема! А от маленька ялиночка на столі або серпантин навколо органайзера надасть відчуття свята.



Сформувати розсилку з привітанням по електронній пошті. 
  І коли почнуть приходити привітання у відповідь з’явиться відчуття Нового року.



Подивитися фільм «Іронія долі». 
   Працює безвідмовно, адже так багато років цей фільм асоціювався з прийдешніми святами, із запахом мандарин та відкоркуванням шампанського!




Бажаю вам гарного святкування та незабутніх вражень 
від новорічної ночі!

Комментариев нет:

Отправить комментарий