Вітаю!

Всім привіт! Вітаю Вас у своєму блозі для справжніх Жінок!

«Таких блогів у Всесвітній мережі вже занадто багато» подумаєте Ви і… будете праві! Тема жіночої краси, стилю та розвитку внутрішнього світу завжди популярна і має своїх читачів. У своєму блозі я спробую віднайти формулу ідеальної жінки! І не сперечайтеся, ідеальною можна бути – для свого чоловіка, для своїх дітей, для своїх прихильників та друзів!

Ідеал – це поняття перш за все, філософське, тому і відноситися до розкриття цієї теми я спробую також по-філософськи!

Тож, запрошую до світу справжніх ІДЕАЛЬНИХ Жінок

24.12.2013

Манікюр: кольори у 2014-му


   Яскраві, або натуральні, довгі чи короткі, миндальовидні або квадратні… Безумовно, яким бути вашим нігтям обирати тільки вам, але якщо бажаєте бути в тренді, то варто прислухатися до порад дизайнерів та модних домів.


Nude

   Стиль який ніколи не вмре, адже він символізує акуратність, натуральність. Манікюр в стилі nude потребує акуратної форми нігтів, ретельного нанесення, спокійного одягу та макіяжу. У 2014 році будь-який натуральний колір в тренді: прозорий, бежевий, молочний, рожевий, світло-коричневий… А ще такий манікюр приваблює чоловіків, адже символізує старанність його хазяйки, естетичність та натуральність! А ще натуральні відтінки придають нігтям здоровий вигляд.

Яскраво та весело
       
     Яскраві кольори в моді і взимку і весною – вони допомагають боротися із зимовою депресією і впливають на гарний настрій! Тож можна сміливо заглядати на стенди з лаками з нових колекцій, обираючи рожевий, блакитний, бордовий, фіолетовий, фуксії, салатовий…


Золото та срібло

   Декілька років про ці багаті та блискучі метали не згадували, але цьогоріч дизайнери знову їх оживили. Тож у 2014 році можна сміливо експериментувати – золото, срібло, бронза, мідь… саме такі відтінки можна спершу спробувати обрати для трендового манікюру новорічної ночі. Але варто розуміти, що блищати має щось одне – або біжутерія та прикраси, або кігтики! Зробіть свій манікюр справжньою прикрасою!


Чорний-чорний

    Темні кольори –  чорний, глибокий синій, мокрий асфальт – вже давно перестали асоціюватися з таємничими та незрозумілими готами або металістами. Ці відтінки так само звично побачити в офісі як і французький манікюр, наприклад. Такі кольори ввечері можна підкреслювати макіяжем в стилі smoky eyes, а вдень підійде елемент одягу в тон, або навпаки зробити весь акцент саме на нігтях.


Матові лаки

    В новому модному сезоні дизайнери пропонують ретельно розглянути палітри матових лаків, можна підібрати матуюче покриття, або обрати змішаний манікюр – на матових відтінках глянцеві візерунки. Особливо важливо пам’ятати, що для матових лаків необхідний ідеальний стан нігтьової пластини та форми нігтів, оскільки на такому покритті буде видно всі недоліки.

Куди без червоного?!

   Червоні нігті напевне ніколи не вийдуть з моди! В новому сезоні класичний червоний трохи відтісняє криваво-червоний, але варіювати відтінки можна на свій смак, підкреслюючи помадою в тон, або навпаки контрастуючи з губами натуральних відтінків!


Модний лаковий сезон дуже яскравий та різноманітний, головне не розгубитися в широкому асортименті і обрати саме те, що буде підкреслювати вашу красу, оригінальність та стиль 

Комментариев нет:

Отправить комментарий