Вітаю!

Всім привіт! Вітаю Вас у своєму блозі для справжніх Жінок!

«Таких блогів у Всесвітній мережі вже занадто багато» подумаєте Ви і… будете праві! Тема жіночої краси, стилю та розвитку внутрішнього світу завжди популярна і має своїх читачів. У своєму блозі я спробую віднайти формулу ідеальної жінки! І не сперечайтеся, ідеальною можна бути – для свого чоловіка, для своїх дітей, для своїх прихильників та друзів!

Ідеал – це поняття перш за все, філософське, тому і відноситися до розкриття цієї теми я спробую також по-філософськи!

Тож, запрошую до світу справжніх ІДЕАЛЬНИХ Жінок

21.12.2013

У природи немає поганої погоди, або як зігрітися взимку.



   Легенька спідниця, футболка з коротким рукавом і тоненькою кофтиною зверху – майже традиційний одяг більшості дівчат, не дивлячись на температуру за вікном.

   Так і в мене: сьогодні, стоячи на зупинці автобусу мерзну і мрію про теплий кашеміровий пуловер, але напевне знаю, що і назавтра ситуація з одягом повториться.

   Тож для таких як я – незнімаючих літній одяг за будь-яких обставинах, кілька діючих порад:



1.       Одяг, який повністю закриває тіло.

   Я знаю напевне, якщо моя майка буде хоча б пів сантиметра відкривати спину, то мерзнутиму уся. Тож варто продумати всі деталі гардеробу, щоб шари одягу перекривали один одного. Замість шарфу можна вдягати маніжку, яка щільно закриватиме всю грудну клітину і не буде продуватися, як зазвичай буває із кашне.  


2.       Тепле взуття.

   Як говориться в анекдоті  – якщо промочити ноги, підводить горло, якщо промочити горло, підводять ноги. Це дійсно з життя: як би тепло не були одягнуті зверху, холодні ноги причина загального змерзання. Оскільки більшість дівчат і взимку продовжують носити капронові колготки та міні спідниці, це особливо актуально. Важливо пам’ятати, що взуття не повинно бути тісним. А ще краще вдягати додаткові шкарпетки під взуття.



3.       Зарядка для тіла.

   Якщо відчуваєте, що дуже змерзли – на вулиці чи в приміщенні, зробіть невеличку гімнастику для суглобів – по двадцять разів розімніть пальці на ногах, потім на руках. Якщо дозволяє місце, можна зробити кругові рухи суглобів щиколотки.


4.       Похлопування

   Звичайно, можна похлопати оточуючим та друзям! Це ніколи не буває зайвим. Але щоб зігрітися можна спробувати похлопати своє тіло – легенькими хлопками, спочатку руки – від плечового суглобу до долонь ,а потім ноги – від стегон до низу.


5.       Теплий напій.

   Звичайно це може бути і чай чи кава, але ще краще заварити або випити в найближчій кав’ярні грог, глінтвейн або пунш. Перш ніж почати пити треба погріти руки від чашки, але не так щоб було дуже гаряче.


6.       Яскраві кольори теплих відтінків

 Доведено, що коли взимку носити одяг холодних відтінків, то буде зимно. Тому треба приділити увагу при виборі гардеробу на «теплі» кольори! Це не тільки зігріє ,але й підніме настрій!


Всім теплого вечора!

Комментариев нет:

Отправить комментарий