Вітаю!

Всім привіт! Вітаю Вас у своєму блозі для справжніх Жінок!

«Таких блогів у Всесвітній мережі вже занадто багато» подумаєте Ви і… будете праві! Тема жіночої краси, стилю та розвитку внутрішнього світу завжди популярна і має своїх читачів. У своєму блозі я спробую віднайти формулу ідеальної жінки! І не сперечайтеся, ідеальною можна бути – для свого чоловіка, для своїх дітей, для своїх прихильників та друзів!

Ідеал – це поняття перш за все, філософське, тому і відноситися до розкриття цієї теми я спробую також по-філософськи!

Тож, запрошую до світу справжніх ІДЕАЛЬНИХ Жінок

17.12.2013

Секрети ідеального манікюру



  
   Не знаю як ви, а я щоразу фарбуючи нігті, на ранок дивуюся різнобарвним візерункам – то десь трошки  «підтекло», десь «налипло», і в цілому вигляд аж ніяк не такий як на фото з сайтів моди та краси.

   З цією проблемою я звернулася до всезнаючого хлопця Гугла, який видав на-гора багато порад. Спробую їх систематично представити на ваш розсуд.

   Перше – це підготуватися, як би банально це не звучало. Отже, нам необхідно приготувати:


  •    Інструменти та аксесуари. Нам необхідно власне сам лак (лаки), базова основа, покриття, ватні палички, засіб для зняття лаку, подушечка під руку (можна складене у «валик» полотенце), бажано мати спеціальний пензлик, якщо оригінальний у флаконі вас не задовольняє.
  •    Робоче (релаксуюче) місце. Воно повинно бути яскраво освітлене, зручне. Можна ввімкнути спокійну розслаблюючу музику. Телевізор  або Інтернет поруч не бажано, бо відволікання можуть пошкодити якісному манікюру.



Тепер власне етапи ідеального манікюру:

Підготувати нігті.
   Розслаблююча та зволожуюча ванночка для рук та нігтів, зробити необхідну форму, нанести крем та інше. Перед початком нанесення лаку варто переконатися, щоб пластина нігтя була чистою: жирні або мокрі нігті зіпсують всі подальші нанесення лаку. Можна обезжирити їх засобом для зняття лаку, вимити милом та ретельно підсушити. Можна пошліфувати і відполірувати.


   Все, нігті готові, приступаємо…

Основа під лак.
  
   Базове покриття вкрай необхідне для ідеального манікюру. Причин тому декілька – база вирівнює нігті від заломів, тріщинок. Також база захищає попадання пігментованих лаків до нігтів, від чого останні з роками тускніють. Сьогодні асортимент основ під манікюр дуже багато, більшість з них насичені вітамінами та мікроелементами, які не тільки захищають, але й підживлюють нігті! Після нанесення бази необхідно зачекати 2-3 хвилини поки вона висохне.


Нанесення лаку.
   
   Перш за все варто звернути увагу на якість лаку! Любіть свої нігті так само як і себе! Ви ж не хочете їсти поганої якості продукти?! Так само і наші нігті не хочуть «вживати» лаки низької якості. Звернути увагу варто на термін придатності лаку, всі ті, які чекають на свій час більше року – відправити у відставку!


Деякі поради щодо якісного нанесення:

  • Лак не треба струшувати, а необхідно нагріти його в долонях;
  • Обов’язково необхідно нанести два шари, навіть якщо ви обрали світлий тон;
  • Беріть на пензлик рівно стільки лаку стільки повинно знадобитися – якщо нігті довгі, то побільше, якщо короткі – відповідно менше;
  • Якщо лаком зачепили шкіру на пальцях, то не варто одразу починати змивати та витирати. Зачекайте поки лак висохне і тоді підправляйте вушними паличками. Якщо важко це зробити, то не хвилюйтеся через деякий час ці плями зі шкіри зійдуть самі – миючи руки, посуд лак відокремлюється від шкіри;
  • Якщо фарбувати нігті на ніч, то необхідно намастити спеціальним маслом, щоб на поверхні не відобразилися наші подушки та їх візерунки!




Нанести закріплювач.

   Закріплювачів сьогодні велика кількість – є матуючі, є швидко висихаючі, є з діамантовими блисками… на кожен смак. Закріплювачем можна підфарбовувати нігті кожного дня. Так манікюр буде триматися довше.



   Пам’ятайте, що лак стає твердим через 20-30 хвилин, але повністю висихає за 12 годин, тому після манікюру не плануйте хатніх ,або інших активних справ!



   Як перевірити чи висох лак?! Кажуть, що перевірити можна облизавши ніготь – якщо гіркий то не висох, якщо нейтральний то затвердів! Насправді смакувати свої нігті не раджу, є інший спосіб – легенько постукати поверхнею одного нігтя до іншого, якщо вони не прилипають – то нігті висохли!

Гарних усім вам манікюрчиків 

Комментариев нет:

Отправить комментарий