Вітаю!

Всім привіт! Вітаю Вас у своєму блозі для справжніх Жінок!

«Таких блогів у Всесвітній мережі вже занадто багато» подумаєте Ви і… будете праві! Тема жіночої краси, стилю та розвитку внутрішнього світу завжди популярна і має своїх читачів. У своєму блозі я спробую віднайти формулу ідеальної жінки! І не сперечайтеся, ідеальною можна бути – для свого чоловіка, для своїх дітей, для своїх прихильників та друзів!

Ідеал – це поняття перш за все, філософське, тому і відноситися до розкриття цієї теми я спробую також по-філософськи!

Тож, запрошую до світу справжніх ІДЕАЛЬНИХ Жінок

28.12.2013

Новорічний макіяж - дизайнерські тенденції

DSquared²



   Все ближче й ближче хвилююча новорічна ніч! Час, коли хочеться, щоб все було ідеально продумано до дрібниць! Далеко не останню роль в приготуваннях до свята займає ідеальний макіяж новорічної ночі! Яким його обрати?! Звичайно все залежить від різних факторів: загального образу,  місця святкування, типу обличчя та шкіри…

   Дизайнери не скупляться на різнобарвні ідеї.

  Тож, зазирнувши за куліси модних подіумів світу можна змалювати свій ідеальний макіяж, який буде в тренді новорічними святами.


Акцент на губи
Altuzarra

Helmut Lang

Mary Katrantzou

Rag & Bone


   Не забувайте про основні поради візажистів щодо якісного макіяжу з акцентом на губи. Починати треба із зволоження – нанести на губ бальзам або гігієнічну помаду. Після того праймер (ґрунтовка), який покращить та вирівняє поверхню шкіри губ. Якщо ви прагнете ефекту «зацілованих губ», то яскраву або темну помаду треба нанести одним прошарком і розтушувати пальцями. Якщо прагнете зробити свої губи із чітко окресленим контуром, то перед помадою варто озброїтися олівцем, починаючи вимальовувати контур зсередини.  Далі пензликом необхідно нанести помаду, бажано охоплюючи і контур з олівцем, щоб помада та олівець змішалися. Далі крізь тоненьку серветку пензлем нанести  напівпрозору пудру, а потім ще один шар помади.   


Акцент на очі
Carven

Christian Dior

Donna Karan

Jason Wu

Marc Jacobs

Marc by Marc Jacobs

Just Cavalli

Missoni

Mulberry

Versace

Stella McCartney


   Макіяж smoky eyes майже не виходить з моди, щоразу з’являючись і на подіумах і на світських заходах. Так само як і найулюбленіші серед жінок усіх віків – стрілки, які роблять погляд кокетливим. Якщо ви обрали саме такий варіант макіяжу, коли робиться акцент на очі варто пам’ятати декілька порад візажистів. Перш за все необхідно вирівняти колір повік. Для цього наноситься тональний крем та пудра і на нижнє і не верхнє віко, якщо є темні круги то спочатку наноситься консилер або коректор. Далі необхідно провести базову лінію по краю вій м’яким олівцем.  Потім покрити темними тінями і вбити їх легкими похлопуваннями пальців потім нанести тіні і розтушувати пензликом. Якщо ви робите smoky eyes, то головне розтушовувати переходи – чим ближче до вій тим темніший колір. Якщо прагнете зробити ефектні чіткі стрілки, то тіні можна взагалі не наносити, а чітко лайнером або підводкою провести стрілку. Форма, товщина, довжина – на ваш розсуд та відповідно до особливостей зовнішності та обраного образу!


Природній макіяж

Aquilano.Rimondi

Burberry Prorsum

Diane von Fürstenberg

Dolce & Gabbana

Emporio Armani

Gucci

Ralph Lauren


Valentino


   Безумовно головною умовою для nude-look макіяжу є ідеальна шкіра. Тож якщо ви обираєте саме такий образ, то про шкіру варто подумати заздалегідь – відвідати косметолога, або в домашніх умовах робити пілінги, маски і т.п. Натуральний макіяж зовсім не означає мінімум засобів для нанесення, важливо підібрати та наносити їх правильно. Обов’язковими підготовчими етапами є: нанесення легкого крему, потім праймеру (бази під макіяж), тонального крему та пудри. Рум’яна не є обов’язковими для nude макіяжу, але якщо їх наносити то відтінок має бути не яскравим. Для підкреслення окремих ділянок можна використовувати хайлайтер. Наносячи тіні пам’ятайте, що вони повинні бути пастельних відтінків.  Зелена та синя туш для макіяжу в стилі натурель абсолютно не підходять, а от коричнева для блондинок і чорна для брюнеток – в самий раз. Профарбовувати вії треба з середини і до кінчиків, таким чином ви не пере грузите їх. І, звичайно, ніяких чітких контурів – натуральний макіяж цього не «полюбляє». Тому і помада або блиск мають бути нанесені в один шар і розтушовані пальцями або спеціальним пензликом.


Оригінальний макіяж
Antonio Marras

Chanel

Christian Dior

Gabriele Colangelo

Giorgio Armani 
Prada


  Такий макіяж має бути продуманим чітко під образ щоб не перенавантажити костюм, або щоб не зробити із себе персонажа темних сил вашої вечірки. І, звичайно, акцент в такому макіяжі так само робиться на щось одне – або очі, або губи, або брови!


Обирайте те що вам до вподоби і головне, будьте красиві! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий