Вітаю!

Всім привіт! Вітаю Вас у своєму блозі для справжніх Жінок!

«Таких блогів у Всесвітній мережі вже занадто багато» подумаєте Ви і… будете праві! Тема жіночої краси, стилю та розвитку внутрішнього світу завжди популярна і має своїх читачів. У своєму блозі я спробую віднайти формулу ідеальної жінки! І не сперечайтеся, ідеальною можна бути – для свого чоловіка, для своїх дітей, для своїх прихильників та друзів!

Ідеал – це поняття перш за все, філософське, тому і відноситися до розкриття цієї теми я спробую також по-філософськи!

Тож, запрошую до світу справжніх ІДЕАЛЬНИХ Жінок

14.12.2013

Як оригінально провести вихідні




   Ось і наступили довгоочікувані вихідні, які так гріли наші думки протягом всього робочого тижня. Ми ще заздалегідь плануємо вечір п’ятниці і не виникає сумнівів щодо того як його провести. А от суботній день – дуже суперечливий. З одного боку відсипаєшся від бурхливої п’ятниці, а з іншого хочеться його також цікаво провести.

   Тож, як можна оригінально провести вечір зимової суботи?! Одразу відкидаємо банальне – нічні клуби, кінотеатри, паби та інше. На ваш розсуд п’ять ідей як провести свою ідеальну суботу!

Ідея №1. Влаштувати сімейну вечерю.
   Так. За всіма правилами романтичних фільмів – із гарно сервірованим столом, смачними делікатесами, центровою стравою (наприклад смачна картопляна запіканка, або домашні суші). Підготуйте спокійні та цікаві конкурси, або емоційно-мрійливий фільм. Влаштуйте перегляд слайдів зі свого дитинства, згадуючи цікаві моменти життя. А ще можна приготувати печиво із передбаченнями для рідних на майбутній тиждень!



Ідея №2. Прогулянка верхи на конях.
   Якщо у вас немає страху перед катанням верхи на конях, а у вашого гаманця немає страху перед фінансовою стороною цієї ідеї, то сміливо організовуйте таку прогулянку. Можна звернутися до приватної конюшні в передмісті та прогулятися місцевістю. Але, звичайно, варто пам’ятати що взимку веріч наступає досить рано, тож і темніє також несподівано і різко, тому прогулянки мають бути організовані тими. Хто знає місцевість.


Ідея №3.  Відвідати ботанічний сад.
   Подивитися який він в зимовій порі. Бо більшість людей відвідує ботанічний сад, коли цвітуть магнолії, або у самому розквіті рослин. А от подивитися яким чином виглядає парк без буйства фарб та напливу людей цікаво та незвичайно.


Ідея №4. Ресторанний кросінг.
   Є така гра бар-кросінг, суть якої заключається в тому, що компанія друзів обирає вулицю, на якій багато барів і, заходячи в кожний, випиває який міцний алкогольний напій. Хто відмовляється від чергової рюмки вибуває з гри. Виграє той хто в останньому пабі випив. Але ця гра для сильних чоловіків, а нам – ідеальним Жінкам – таке дозвілля ажніяк не до вподоби. Тому пропоную новий варіант цієї гри – відвідати якомога більше ресторанів екзотичної кухні і спробувати навмання якесь невідоме блюдо. Виграє той, хто спробує якомога більше і на ранок влізе у вузькі джинси)


Ідея №5. Екстремальна субота.
   Нарешті спробувати те, про що давно мріялося, але важко було наважитися. Пригнути із парашутом, політати на повітряній кулі, полазити у мотузковому парку, погодувати тигра в зоопарку, злетіти у небо на паратрайку тощо. Адреналінові вихідні запам’ятовуються точно надовго.



   А взагалі ідей може бути набагато більше, головне – мати бажання проводити свій час неординарно! 
Гарних вам вихідних!

Комментариев нет:

Отправить комментарий