Вітаю!

Всім привіт! Вітаю Вас у своєму блозі для справжніх Жінок!

«Таких блогів у Всесвітній мережі вже занадто багато» подумаєте Ви і… будете праві! Тема жіночої краси, стилю та розвитку внутрішнього світу завжди популярна і має своїх читачів. У своєму блозі я спробую віднайти формулу ідеальної жінки! І не сперечайтеся, ідеальною можна бути – для свого чоловіка, для своїх дітей, для своїх прихильників та друзів!

Ідеал – це поняття перш за все, філософське, тому і відноситися до розкриття цієї теми я спробую також по-філософськи!

Тож, запрошую до світу справжніх ІДЕАЛЬНИХ Жінок

13.12.2013

Вчені розрахували формулу ідеальної фігури.


   Крокуючи безкрайніми просторами Всесвітньої мережі віднайшла статтю, яка має таку втішну назву «Вчені розрахували формулу ідеальної фігури». Звичайно заголовок зацікавив – в умовах того, що світ просто таки захопила паранойя любові до власного тіла і намагання наблизити його до ідеального.
   Власне про що йдеться в статті. За словами дослідників з університету Манчестера ідеальна фігура нагадує за формою пісочний годинник. Вчені відзначають, що вирішальне значення належить розміру бюста і співвідношенню між розміром стегон і талії. Багато що залежить від симетричності фігури.
   На думку вчених, ідеальний розмір бюста - DD або E. Коефіцієнт розміру стегон можна вирахувати наступним шляхом: окружність стегон в найширшому місці потрібно розділити на повний зріст в сантиметрах. Коефіцієнт повинен складати 0,3. Коефіцієнт ідеальної талії також легко визначити за допомогою обчислень. Окружність талії потрібно розділити на розмір стегон. Отриманий коефіцієнт повинен скласти 0,7.
   Як говорять дослідники, ідеальною фігурою представляється тип «пісочний годинник». Це найбільш «здорова» форма жіночого тіла. Вона ж привертає найбільшу увагу чоловіків.
   Але практика показує, що більшість жінок прагнуть схуднути навіть тоді коли і на перший погляд і на більш прискіпливі погляди худнути вже немає куди.
   Але такі визначення щодо ідеальної фігури нагадують шалену моду років десять назад на, начебто ідеальні, параметри 90-60-90. Коли всі дівчата просто таки зїзжали з глузду, якщо відхилення сягали бодай один сантиметр!
   Сьогодні мільйон сайтів, статей у журналах, бюлетенів у дієтологів «відкривають очі» на прорахунки ідеального тіла/ваги/об’ємів… Але найголовнішими суддями у цьому питанні завжди залишаємося ми самі та ті люди, заради яких ми прагнемо бути красивими!
  Тож, кидаймо в архів усі калькулятори, та зачаровано розглядаємо себе у дзеркалі!

Комментариев нет:

Отправить комментарий