Вітаю!

Всім привіт! Вітаю Вас у своєму блозі для справжніх Жінок!

«Таких блогів у Всесвітній мережі вже занадто багато» подумаєте Ви і… будете праві! Тема жіночої краси, стилю та розвитку внутрішнього світу завжди популярна і має своїх читачів. У своєму блозі я спробую віднайти формулу ідеальної жінки! І не сперечайтеся, ідеальною можна бути – для свого чоловіка, для своїх дітей, для своїх прихильників та друзів!

Ідеал – це поняття перш за все, філософське, тому і відноситися до розкриття цієї теми я спробую також по-філософськи!

Тож, запрошую до світу справжніх ІДЕАЛЬНИХ Жінок

13.12.2013

Як зберегти ідеальний макіяж взимку

   Для жінки погана погода – сніг, дощ чи вітер, ніколи не була перешкодою для наведення марафету – яскравого макіяжу. Але погода також може   вносити свої корективи. І якщо в деяких ситуаціях туш, яка розтеклася від сліз щастя, або помада, яка розмастилася від поцілунку – запам’ятовується приємно надовго, то такі самі результати але серед біла дня на роботі, або в театрі аж ніяк не комільфо.
   Як не попасти в такі незручні ситуації підкажуть поради досвідчених візажистів.
   Косметологи та візажисти рекомендують в дощову або сніжну погоду відмовитися від тонального крему, замінивши його косметикою із пудовою текстурою.

   Сухі рум’яна бажано замінити на засіб із рідкою текстурою, адже в першому варіанті дощ може залишити неприємні розводи.

   Звичайно туш для вій повинна буди водостійкою. Такий макіяж потребує і відповідних засобів – наприклад молочко або виворотка для зняття водостійкого макіяжу з повік. А от від підводки краще відмовитися взагалі.
   В дощову погоду візажисти радять не наносити яскраві помади та блиски, обмежуючись ніжними та прозорими відтінками.

   І ось такими сніговими феями – із водостійкими засобами, ніжними рум’янами та блисками натуральних відтінків – можна сміливо відігрівати Дідів Морозів та  й інших представників протилежної статі!
   Гарної і красивої нам зими, дівчата!

Комментариев нет:

Отправить комментарий