Вітаю!

Всім привіт! Вітаю Вас у своєму блозі для справжніх Жінок!

«Таких блогів у Всесвітній мережі вже занадто багато» подумаєте Ви і… будете праві! Тема жіночої краси, стилю та розвитку внутрішнього світу завжди популярна і має своїх читачів. У своєму блозі я спробую віднайти формулу ідеальної жінки! І не сперечайтеся, ідеальною можна бути – для свого чоловіка, для своїх дітей, для своїх прихильників та друзів!

Ідеал – це поняття перш за все, філософське, тому і відноситися до розкриття цієї теми я спробую також по-філософськи!

Тож, запрошую до світу справжніх ІДЕАЛЬНИХ Жінок

26.12.2013

Стратити не можна помилувати, або шість причин пробачити образу

  
Приводів образитися на людей щодня безліч на кожному кроці, але чи варто носити образу в собі?!


   Мабуть не дарма народилося таке народне повір’я: на ображених балкони падають, або на ображених воду возять… Злість та гнів перш за все неабияк погано для ображеної людини, тож спробуємо віднайти мотивацію для того щоб звільнитися від образи!


   Якщо вас образили, то спробуйте:




Перефарбувати колір почуттів.

   Образа – це негативно забарвлене почуття. Коли ви ображаєтесь, то сприймаєте світ у сірих тонах, нічого не радує – ні нова кофтинка, ні яскравий макіяж, ні зустріч з друзями. Звільнившись від образи, відпустивши її світ набуває нових яскравих фарб та вражень!



Подивитися на себе іншими очима.

   Образа виникає від гордині. Ми упевнені в тому, що саме з нами поступили неправильно, що ми достойні іншого відношення до себе. Варто проаналізувати, скоріш за все ми так само є винуватцями ситуації. Якщо є можливість, то треба переговорити з іншою стороною але без конфліктів та додаткових образ!


Жити в гармонії з собою.

   Образа перш за все руйнує нас із середини, породжуючи хвороби. Вчені довели, що кривда, гнів, агресія, злість можуть розвинути навіть ракову клітину. А звільнення від цих негативних відчуттів активізує позитивні враження і укріплює здорове тіло і здоровий дух.



Бути вдячним.

   Будь-яка «несправедлива» дія по відношенню до нас не приходить нізвідки! Вона притягнута нами самими як покарання за щось, або урок з якого ми маємо зробити висновки! Тому варто бути вдячним долі за будь-яки ситуації які зроблять нас ще сильнішими. А відпускати образи можуть сильні духом люди!



Віднайти свободу.

   Наймудріше рішення – це звільнитися від образи, відпустити і простити! Пробачити – означає здобути свободу!



Дивитися у майбутнє.

   Образа – це спроба боротися зі своїм минулим, оскільки все що сталося вже пережите і вже відійшло в історію. Змінити минуле неможливо, тому варто дивитися у майбутнє! В якому немає ані образ, ані злості і гніву!


Простіть і відпустіть і живіть в гармонії із собою та світом!

Комментариев нет:

Отправить комментарий