Вітаю!

Всім привіт! Вітаю Вас у своєму блозі для справжніх Жінок!

«Таких блогів у Всесвітній мережі вже занадто багато» подумаєте Ви і… будете праві! Тема жіночої краси, стилю та розвитку внутрішнього світу завжди популярна і має своїх читачів. У своєму блозі я спробую віднайти формулу ідеальної жінки! І не сперечайтеся, ідеальною можна бути – для свого чоловіка, для своїх дітей, для своїх прихильників та друзів!

Ідеал – це поняття перш за все, філософське, тому і відноситися до розкриття цієї теми я спробую також по-філософськи!

Тож, запрошую до світу справжніх ІДЕАЛЬНИХ Жінок

18.12.2013

Кава – це міні щастя!


  
Думаю більшість дівчат згодяться з таким висловом, бо вже не уявляють своє життя без цього напою!

   Сьогодні був напружений робочий день: весь час біля комп’ютера, намагання встигнути усе заплановане, до того ж ще  й не зовсім гарний настрій… І от з подружкою-колегою відволікаємося від щоденних справ за чашкою ароматної завареної кави! І, о чудо! Настрій підвищений, розум збадьорений, звідкілясь беруться сили на новий ривок в кінці робочого дня! Ці перетворення вкотре наводять на думку спробувати розібратися в чудодії цього напою!


   Причому немає бажання занурюватися у наукові, хімічні та медичні властивості кавових зерен та їх впливу на реакції організму. (Поки писала цю фразу ледь не почався зворотній ефект кавової бадьорості). Захотілося розібратися, що значить кава в житті нас, Жінок!


   Турецьке прислів’я рекламує цей чудо напій так: «Кава повинна бути чорною, як безодня, міцною, як смерть і солодкою, як любов». Вже тільки за одну цю фразу, яка містить стільки заворожуючих слів можна полюбити це зміцнююче пиття.

   Але причин до закоханості набагато більше… і от деякі з них:



Кава – ознака економічного благополуччя.

   З поліпшенням фінансової сторони життя людства прислів’я «Головне заробити на хліб» доповнюється новими продуктами – спочатку маслом а тепер й ікрою. Так само і напої можна поставити в ієрархію – і кава буде в ній королевою.

   Каву завжди пили багатії, відкривалися кращі кавові клуби, під час розпиття  кави вирішувалося багато політичних та бізнесових питань.

   Й сьогодні для кави ми купуємо багато гарних, цікаво та вишукано оздоблених аксесуарів.



Неперевершений аромат кави.

   З рекламних картинок на нас завжди дивляться не тільки задоволені обличчя тих, хто смакує каву, але невід’ємний білосніжний шлейф, який символізує супроводжуючі пахощі.

   Вчені дослідили, що в кавових парах однієї чашки стільки антиоксидантів, скільки в трьох апельсинів. До того ж, давно відомий факт – аромат кави позбавляє депресії, що дуже актуально в зимову пору: з одного боку хандру виліковує, з іншого – зігріває тіло!



Кава – як спосіб дозвілля.

   У кожному місті надзвичайно багато побудовано та відкрито кав’ярень – як то кажуть на всі смаки. А в мегаполісах такі заклади бодай на кожному кроці. Це, перш за все говорить про їх популярність! А популярність є – адже за філіжанкою кави зустрічаються закохані на побачення, подружки після шопінгу, ділові леді з партнерами!

   Та й взагалі із кавою пов’язані прекрасні почуття: як символ симпатії – «Чи зайдеш до мене на каву?!», як символ уваги – кава в постіль коханій людині, як символ подяки – «З мене кава!».





Але, звичайно варто пам’ятати – що кава не повинна стати нашим культом, і пити її забагато не варто! Нехай кожна філіжанка залишатиме в нас тільки приємні спогади!


Комментариев нет:

Отправить комментарий