Вітаю!

Всім привіт! Вітаю Вас у своєму блозі для справжніх Жінок!

«Таких блогів у Всесвітній мережі вже занадто багато» подумаєте Ви і… будете праві! Тема жіночої краси, стилю та розвитку внутрішнього світу завжди популярна і має своїх читачів. У своєму блозі я спробую віднайти формулу ідеальної жінки! І не сперечайтеся, ідеальною можна бути – для свого чоловіка, для своїх дітей, для своїх прихильників та друзів!

Ідеал – це поняття перш за все, філософське, тому і відноситися до розкриття цієї теми я спробую також по-філософськи!

Тож, запрошую до світу справжніх ІДЕАЛЬНИХ Жінок

19.12.2013

Різочка від Святого Миколая, або як проблему перетворити на подарунок долі




   На цю тему наштовхнув цьогорічний подарунок на передноворічне свято – 19 грудня в дві години ночі розбудила … батарея! Яка шипіла, скавчала і обливалася! Так, її прорвало і почало заливати квартиру!

   Після термінової евакуації в іншу кімнату дитини разом із подушкою (під яку вже якимось чудом Святий Миколайчик підклав подарунок), виклику групи сантехніків та безперервних телефонних розмов з диспетчером ЖКГ замислилася над цією подією!

   Життя щодня складається з дрібних і великих, гарних і поганих, цінних і  непомітних новин, подій, думок, людей…

   Я не відкрию велику таємницю, сказавши, що до проблем також необхідно відноситися позитивно і легко! Як кажуть – не можеш змінити ситуацію, зміни своє відношення до неї!

   І я зараз спробую розіграти декілька позитивних сценаріїв, які можуть перетворити проблему на подарунок долі!


Отже, Проблема: дірява батарея і домашній потоп.


   Найцікавіший коментар в соціальній мережі щодо такого подарунка –  «То просто шоколадка через батарею не влазила» –  розвеселив одразу і вже не хотілося злитися на непередбачувану катастрофу! Ну а тепер плюси – по-перше ми одразу зайнялися заміною нової батареї. А це – більше тепла, затишку і стилю. По-друге зайшовши до гіпермаркету за необхідними секторами батареї, було придбано новий електричний чайник та термос. А ще солодкі подарунки від місцевого Миколайчика – зі справжнього мішка! По-третє – законний привід запізнитися на роботу, трохи довше поспати і їхати в напівпустому громадському транспорті!


Як варіант, Проблема: забутий вдома гаманець!


   Звичайно одразу виникає багато негативних думок… але ми говоримо лише про плюси: )

   По-перше, забутий гаманець – це можливість проявити свою харизму та впевненість, переконуючи чергового в метро впустити без жетончика. По-друге, це перспектива провести день на дієті, відмовившись від звичних тортиків та кави із автомату, вдовольнившись домашнім обідом, або пригощаннями від колег. Ну і по-третє, це шанс зекономити і наступного дня мати трохи більше кишенькових  грошенят. А там, гляди і сподобається економити!


Наступна сучасна проблема – сів телефон. Як більш глобальний варіант – закінчилися гроші на домашньому Інтернеті і відключена можливість кредиту довіри.


   Ааааа, одразу паніка: ) Як зв’язатися із друзями, як розвеселити себе, догледіти улюблений серіал…

   Одразу до плюсів! По-перше, це можливість почути себе! Самого себе, спілкуючись із своїм внутрішнім світом! Повірте, можна багато чого дізнатися про себе нового. Можливо вам стане нудно із собою: саме час зрозуміти, що час замислитися над розвитком свого внутрішнього світу та налагодження гармонії. По-друге, це прекрасний шанс почитати книгу! Книгу із паперовими сторінками, із характерним ароматом! Коли ви востаннє тримали її в руках?! По-третє, живе спілкування! Можете собі уявити, що люди, друзі, знайомі є не лише в соціальних мережах, але й в живому реальному світі!

   Замислюючись далі на цю тему, я збагнула, що позитивно можна відноситися до будь-якої проблеми. Спробую:

   Облилася кавою – в черзі до хімчистки можна зустріти молодого симпатичного бізнесмена, який прийшов забрати свій шикарний костюм для ділової зустрічі.
   Зламався каблук – саме час без тіні сумніву купити нові туфлі із найостаннішої колекції.
   Спізнилася на роботу – стимулюєш розвиток своєї фантазії: як найкраще пояснити своє запізнення…

Список можна продовжувати безкінечно, і тому безкінечно бути щасливою, отримуючи від долі лише самі подарунки: )
Подарункового усім вечора!



Комментариев нет:

Отправить комментарий