Вітаю!

Всім привіт! Вітаю Вас у своєму блозі для справжніх Жінок!

«Таких блогів у Всесвітній мережі вже занадто багато» подумаєте Ви і… будете праві! Тема жіночої краси, стилю та розвитку внутрішнього світу завжди популярна і має своїх читачів. У своєму блозі я спробую віднайти формулу ідеальної жінки! І не сперечайтеся, ідеальною можна бути – для свого чоловіка, для своїх дітей, для своїх прихильників та друзів!

Ідеал – це поняття перш за все, філософське, тому і відноситися до розкриття цієї теми я спробую також по-філософськи!

Тож, запрошую до світу справжніх ІДЕАЛЬНИХ Жінок

23.12.2013

Подарунки, які не варто дарувати…



   Все ближче і ближче новорічне свято, яке очікують з нетерпінням: це час, коли і дорослі і діти вірять в чудо, час коли закінчується один етап і починається новий, час коли підносиш подарунки! І це – одне з найприємніших. Хочеться вірити що приємно не лише отримувати, але й дарувати презенти!

   Але досить часто, обшукавши ялинку зранку першого січня, розчаровуєшся в отриманому! Тому до питання, який подарунок підкласти Дідусю Морозу в торбину, треба відноситися дуже уважно!


   І як варіант декілька непрезентів, які (на мій погляд) не варто дарувати!


Отож, непрезенти чоловікам.

   Як на мене найскладніше придумати, що подарувати чоловіку. Перше, що спадає на думку: це традиційні набори – шкарпетки, пінка для гоління, крем після бриття… Добре, якщо ви здатні проявити фантазію і винайти щось цікаве, а якщо хочеться просто піти і купити, то… По-перше викресліть традиційний список (вище), але ще одна порада. Як на мене, то презент чоловіку не повинен бути дорожчим за дарунок, який він підносить вам! Не дивлячись на розвиток гендерної рівності, все ж приємніше бачити чоловіків, які пристойно заробляють і не жаліють коштів на свою другу половинку!



Непрезенти жінкам!

   Будьте уважні, якщо ваша дівчина кожний вихідний проводить у спа-салоні, чотири вечори на тиждень в спортивній залі, двічі на місяць закуповує новинки в парфумерному магазині і дуже ображається, якщо ви не помічаєте її новий червоний лак (тринадцятий у колекції), то… ні в якому разі не даруйте побутову техніку! Навіть, якщо чудо-сковорідка коштує як три п’ятих ай фони! І так само, якщо ваша друга половинка постійно радує вас своїми новими кулінарними шедеврами, і майже не фарбується, то скоріше за все блиск для губ із нової лімітованої різдвяної колекції люксового бренду, не буде для нею бажанням номер один!




   Напевне, головна порада при виборі подарунку буде дуже проста і складна водночас: слідкуйте за своєю другою половинкою/мамою/подругою/дитиною… Чим вона захоплюється, про що мріє! Подарунок повинен бути частиною внутрішнього світу людини, який ви хочете зробити приємно! Навіть банальний магніт на холодильник може бути найкращим подарунком, якщо людина їх збирає!


Головне пам’ятати, що дарунок – це перш за все, ваше відношення до людини, тож постарайтеся проявити його щиро!


Комментариев нет:

Отправить комментарий